Mobiele abonnementen

Sim only

Onbeperkt bellen, sms'en en internetten
Een mobiel abonnement met ongelimiteerd alles. Overal. En allemaal voor een vast bedrag per maand, dus geen verrassingen achteraf. Met Becalled heeft u onbeperkt ondernemen binnen handbereik.

Maandelijks opzegbaar
Geen zin om ergens aan vast te zitten? Al onze abonnementen zijn na 12 maanden per maand kosteloos opzegbaar.

Overal schandalig snel 4G
Online videobellen op het strand van Noordwijk? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Wij werken met het mobiele netwerk van T-Mobile.

Lage maandelijkse kosten
Snel, modern, betrouwbaar én betaalbaar. Dat kunt u verwachten van een zakelijk Sim Only-abonnement van Becalled. Met Sim Only zorgt u zelf dat u een smartphone hebt. U betaalt bij Sim Only dus niet voor een telefoon, maar alleen voor uw bundels om mee te bellen en internetten. Hierdoor zijn de maandelijkse lasten van een zakelijk Sim Only-abonnement veel lager dan wanneer u een abonnement neemt waarbij een smartphone op afbetaling is inbegrepen. U krijgt bij Becalled toegang tot het nieuwste en modernste mobiele netwerk van Nederland. Hiermee bent u altijd goed bereikbaar en kunt u supersnel mobiel internetten.

Koppeling met uw telefooncentrale
Het is mogelijk uw mobiele abonnement te combineren met een VOIP Telefonie abonnement van Becalled.
Uw mobiel fungeert dan tevens als onderdeel van uw netwerk wat betekend dat u intern kunt doorverbinden en ook naar buiten bellen met uw mobiel alsof u op de zaak zit. 
Daarnaast belt u gratis met collega's en alle vestigingen van uw onderneming.